Jaarverslag en Werkplan (06-12-2023)

Jaarverslag-2022-en-Werkplan-2023.pdf (76 downloads )
Vergadering in De Spil Nieuwleusen

Vergadering De Spil Nieuwleusen

Participatieraad terug in de schoolbanken? (06-12-2023)

Om contact en feeling te houden met wat er leeft en speelt binnen de gemeente Dalfsen vergadert de Participatieraad elke maand op een andere locatie binnen de gemeente Dalfsen.

Ditmaal waren wij te gast in de Spil in Nieuwleusen. En hoewel wij dachten te vergaderen in een vergaderzaal belanden wij in een klaslokaal Duits van het Agnieten College. Deze vergaderzaal was omgetoverd tot klaslokaal omdat er te weinig klaslokalen zijn voor het aantal leerlingen. Mooi om te zien hoe deze school nog steeds groeit en bloeit en hoe de samenwerking daarin verloopt met de Spil.

Maar goed terug naar de Participatieraad. De leerkrachten onder ons voelden zich deze avond ‘als een vis in het water’ en bij de koffie werden schoolervaringen uitgewisseld. Maar natuurlijk werd er ook hard gewerkt in de schoolbanken. Deze avond hebben we met elkaar gesproken over o.a.. de status van het project Toegang, beleidsplan Bibliotheek 2023-2026, Lokaal plan beschermd thuis, werkplan 2023 en de aankomende adviezen. Al met al een productief avondje.

Lijkt het je leuk om mee te praten over beleidszaken binnen het sociaal domein, stuur dan een mail naar participatieraad@dalfsen.nl

We nemen dan z.s.m. contact met je op.

Je bent van harte welkom!